Tagged: trip advice

Trip Ke Bali Day 1 Maya Village Bali

Trip Ke Bali Day 1 Maya Village Bali hari ni saya nak cerita pasal Trip ke Bali Day 1 Maya Village Bali.  untuk day 1. kami telah secara sengaja pilih masa flight pukul 3...

Trip ke Bali Tour Recommendation

Trip ke Bali Tour Recommendation bab Bali Tour ni yang paling rumit sekali, kalau bole nak pergi ke semua tempat menarik kat Bali. jadi kat sini saya kan kongsi Tour planning dan recommendation. topic...

PARIS – France: guide and advice

  PARIS – France: guide and advice ni cerita lama, tapi rasanya bole di guna pakai untuk arrange trip korang. pada tahun 2011, company tempat saya bekerja telah hantar saya untuk traning di France...

Grenoble – France: guide and tips

Assalamualaikum. sambungan dari cerita pergi Paris, sebenarnya saya pergi France atas sebab kerja. lokasi tempat kerja tu kat Grenoble. tak pernah dengar tempat ni kan. tapi sebenarnye tempat ni pon menarik jgk. antara tarikan...