Tagged: melaka

Family trip tak semestinya jauh – Melaka

Family trip tak semestinya jauh – Melaka Ya, kadang-kadang kita ni nak bercuti mesti nak tempat jauh-jauh, kadang-kadang tempat yang dekat pon da menarik kalau betol susun aktivitinya. Tapi yang paling peting trip dekat...

Family trip tak semestinya jauh – Melaka – part 2

Family trip tak semestinya jauh Ya, kadang-kadang kita ni nak bercuti mesti nak tempat jauh-jauh, kadang-kadang tempat yang dekat pon da menarik kalau betol susun aktivitinya. Tapi yang paling peting trip dekat nih, tak...

Santai di Pantai Klebang

Santai di Pantai Klebang  Weekend hari tu pon pegi Pantai Klebang lagi. Kalau perasan, dah berapa kali dah kitorg post pasal Pantai Klebang, nak buat cmne kan, situ je la tempat santai yang budget....

kolam air panas jasin

  Da lama tak jalan2 tu yang takde update blog ni. Bukan apa bulan ni agak sibuk tok masuk uma baru. Memula kami plan nk g pantai.  Tapi memandangkan hari da siang. Takut sampai...

Kapal selam di Melaka

Kapal selam di Melaka assalamualaikum, Kapal selam di Melaka ? mungkin ada yang tak tau kat Malaysia kita ada muzium kapal selam. betul2 kapal selam sebijik letak kat atas darat. muzium ni agak menarik...