Tagged: advice

Trip ke Bali summary

Trip ke Bali summary saya terpanggil nak buat Trip ke Bali summary ni sebab ada kawan yang cakap bole tak wat satu page yang ada link ke semua post berkaitan Bali. di sebabkan trip...

pantai cenang

Tips planing ke Langkawi

Tips planing ke Langkawi. Tips planing ke Langkawi. langkawi merupakan pulau yang popular kat Malaysia sebab, pulau ni terdapat hentian setempat. iaitu. shopping, aktiviti laut, pantai yang cantik dan hotel yang murah. kira Langkawi ni...

Santai di Pantai Klebang

Santai di Pantai Klebang  Weekend hari tu pon pegi Pantai Klebang lagi. Kalau perasan, dah berapa kali dah kitorg post pasal Pantai Klebang, nak buat cmne kan, situ je la tempat santai yang budget....

Kapal selam di Melaka

Kapal selam di Melaka assalamualaikum, Kapal selam di Melaka ? mungkin ada yang tak tau kat Malaysia kita ada muzium kapal selam. betul2 kapal selam sebijik letak kat atas darat. muzium ni agak menarik...