Author: azizi

Jeram Toi, Negeri 9

Edisi throwback sekali lagi.. It was few years ago.. Yes, few years, Adib pon tak de lagi. Ariz baru setahun ++ masa ni Masa ni aktif join TVT РToyota Vois Tuners So banyak la...

satu hari trip di Melaka

satu hari trip di Melaka

today i want to share about planning trip in Melaka. this trip suit for 1 day trip. for sure if more day, more places you can visit, but time is the bottle neck. we...

SDSI, MITC MELAKA

Nothing much we do this week since hubby have marathon at his workplace on Saturday. We just hide in our home sweet home. so definitely siang memaang stay at home je. Malam keluar ke...

Pantai Pengkalan Balak, Melaka

Pengkalan Balak ni kalau dari melaka dia on the way ke Port Dikson, dalam setengah jam dari melaka. OK jugak la if dah xde tempat sangat nak berkelah, nak ke PD jauh sangat. Kalau...

Bandung Day 1

Our BandungTrip was last few month, during fasting seasons. Because we’re too excited to buy cheap ticket, we end up buying it during fasting season, no wonder the ticket price is cheaper than other...

Bandung Day 2- Pasar Baru, Factory Outlet

so hari ni adalah 1st day di Bandung. we plan nak keluar seawal mungkin, so janji dengan supir pukul 9am then dah siap semua, rupanya hari ni ada PEMILU pilihanraya la kat sana. so...

Bayou Lagoon, Melaka

So this is our activity during this weekend. Bayou lagoon situated at Bukit Katil, Melaka. 5 minute drive from our home. The Theme park is quite small, but is it ok for a short...

Bandung Day 3- Tangkuban Perahu

Disebabkan duit dah banyak dihabiskan hari sebelumnya maka kami decide untuk hari ini, kami melawat tempat- tempat menarik di Bandung. Rasanya Tangkuban Perahu ni Must-Visit-Place-In-Bandung (untuk sekali seumur hidup, pada saya tak akan ada...

Muar Bandar Diraja

Nothing to do during this weekend, just lazying around at home and suddenly we decided to go to MUAR for grocery shopping. Why Muar?? hahaha.. it just because hubby got the shopping voucher from...

Guest Hotel & Spa, Port Dickson

This Entry just to review the about the Hotel This Hotel located exactly opposite the 3D Muzium. We Choose the room with 1 Queen Bed and 2 single bed and breakfast for 4 person....