Author: azizi

Rumah Terbalik di Melaka

Rumah Terbalik di Melaka minggu ni family husband dtg sini, sbb akak ipar dan aku ad hal pg tu. ptg tu dah siap semua hal, xkan nak dok rumah je kan since ada orang...

Taman Seribu Bunga, Kedai Lampu, The Shore

Taman Seribu Bunga, Kedai Lampu, The Shore

pagi ni MIL nak blk awal, sebelum balik tu diorg ckp nak pergi tgk taman Seribu Bunga. so pergi la dulu since dekat je dengan rumah kitorg, xde apa sangat pon taman ni, bunga2...

Kota singapura, sambil menyelam, sambil minum.

dulu takde blog,. jadik tak leh la nk cerita. ni masa tahun 2013, company tempat keje hantar training ke Singapore selama dua minggu. apa lagi. bawah terus la anak bini. hehe. waktu tu Aariz...

Jeram Toi, Negeri 9

Edisi throwback sekali lagi.. It was few years ago.. Yes, few years, Adib pon tak de lagi. Ariz baru setahun ++ masa ni Masa ni aktif join TVT РToyota Vois Tuners So banyak la...

satu hari trip di Melaka

satu hari trip di Melaka

today i want to share about planning trip in Melaka. this trip suit for 1 day trip. for sure if more day, more places you can visit, but time is the bottle neck. we...

SDSI, MITC MELAKA

Nothing much we do this week since hubby have marathon at his workplace on Saturday. We just hide in our home sweet home. so definitely siang memaang stay at home je. Malam keluar ke...

Pantai Pengkalan Balak, Melaka

Pengkalan Balak ni kalau dari melaka dia on the way ke Port Dikson, dalam setengah jam dari melaka. OK jugak la if dah xde tempat sangat nak berkelah, nak ke PD jauh sangat. Kalau...

Bandung Day 1

Our BandungTrip was last few month, during fasting seasons. Because we’re too excited to buy cheap ticket, we end up buying it during fasting season, no wonder the ticket price is cheaper than other...

Bandung Day 2- Pasar Baru, Factory Outlet

so hari ni adalah 1st day di Bandung. we plan nak keluar seawal mungkin, so janji dengan supir pukul 9am then dah siap semua, rupanya hari ni ada PEMILU pilihanraya la kat sana. so...

Bayou Lagoon, Melaka

So this is our activity during this weekend. Bayou lagoon situated at Bukit Katil, Melaka. 5 minute drive from our home. The Theme park is quite small, but is it ok for a short...