Author: azizi

Rompin Beach Resort – Trip yang berbaloi

Rompin Beach Resort – Trip yang berbaloi   Kat Malaysia ni terdapat banyak tempat bernama Rompin. Tapi yang saya nak cerita ni Rompin Pahang. Rompin merupakan bandar biasa di pantai timur. Terletak di laluan...

Family trip tak semestinya jauh – Melaka

Family trip tak semestinya jauh – Melaka Ya, kadang-kadang kita ni nak bercuti mesti nak tempat jauh-jauh, kadang-kadang tempat yang dekat pon da menarik kalau betol susun aktivitinya. Tapi yang paling peting trip dekat...

Family trip tak semestinya jauh – Melaka – part 2

Family trip tak semestinya jauh Ya, kadang-kadang kita ni nak bercuti mesti nak tempat jauh-jauh, kadang-kadang tempat yang dekat pon da menarik kalau betol susun aktivitinya. Tapi yang paling peting trip dekat nih, tak...

baca buku kat anjung macam ni mmg terbaik

Baca buku online waktu bercuti.

Baca buku online waktu bercuti. Baca buku waktu bercuti mmg terbaik. cuba la kalau nak tau feelnye. lebih-lebih lagi baca kat veranda hotel atau tepi kolam. namun zaman sekarang, hp pon da canggih2. tak...

Masjid Putrajaya Panorama

Masjid Putrajaya Panorama Masa cuti raya cina aritu. Mengikut pengalaman kami… Adalah lebih untuk travel ke utara pada hari pertama raya. Jadi pada ari isnin, kami seramai 8 org telah konvoi ke Putrajaya. Hentian...

Mee Bandung Muar

Mee Bandung Muar kalau kami pergi ke Muar, bab makan tengah hari. dalam kepala ada dua menu jek. Mee Bandung Muar Asam Pedas Muar untuk entry kali ni saya cerita pasal Mee Bandung Muar,...

baca buku kat anjung macam ni mmg terbaik

hotel residence inn

hotel residence inn – Cherating, Pahang   masa trip kami ke Cherating, kami telah memilih hotel ini. Antara sebabnya adalah lokasi dan saiz bilik hotel. Cherating sememangnye tempat yang cantik dan popular. Terdapat pelbagai...

pantai cenang

Tips planing ke Langkawi

Tips planing ke Langkawi. Tips planing ke Langkawi. langkawi merupakan pulau yang popular kat Malaysia sebab, pulau ni terdapat hentian setempat. iaitu. shopping, aktiviti laut, pantai yang cantik dan hotel yang murah. kira Langkawi ni...

bukit perak

Jeram Bukit Perak, Pendang – mesti ramai tak tau kan.

Assalamualaikum Jeram Bukit Perak, Pendang – mesti ramai tak tau kan. Di pendang, terdapat satu bukit, nama dia Bukit Perak. dan di sini terdapat satu jeram yang sesuai untuk semua. maksudnya, air nya bersih...