Author: azizi

cara mudah post barang

Cara mudah post barang apa yang menyusahkan waktu post barang. terutamanya orang yang ada bisness kecil-kecilan. pada saya yang menyusahkan nak kene pergi pejabat pos. lepas tu nak isi borang. yang terakhir nak packing...

Hatten Place Melaka’s Review

Hatten Place Melaka’s Review nak datang melaka? tengah cari hotel mana nk duduk. ni saya ada satu cadangan. kat Melaka skrang ada big shopping baru siap. sebelah mall ada satu hotel baru. nama Mall...

What you can do at Tadom Hill Resort

What you can do at Tadom Hill Resort have you heard about this place? Tadom Hill Resort located at Banting, Selangor. however this place very close to Mitsui Outlet. This place got everything you...

Trip ke Bali: Food Recommendation

Trip ke Bali: Food Recommendation kembali kepada topic Trip ke Bali: Food Recommendation. bab ni penting jika anda seorang Muslim di tanah yang majoritinya bukan muslim. semoga sedikit cerita saya ni dapat la menjadi...

Trip ke Bali summary

Trip ke Bali summary saya terpanggil nak buat Trip ke Bali summary ni sebab ada kawan yang cakap bole tak wat satu page yang ada link ke semua post berkaitan Bali. di sebabkan trip...

Trip Ke Bali Day 1 Maya Village Bali

Trip Ke Bali Day 1 Maya Village Bali hari ni saya nak cerita pasal Trip ke Bali Day 1 Maya Village Bali.  untuk day 1. kami telah secara sengaja pilih masa flight pukul 3...

Trip ke Bali Tour Recommendation

Trip ke Bali Tour Recommendation bab Bali Tour ni yang paling rumit sekali, kalau bole nak pergi ke semua tempat menarik kat Bali. jadi kat sini saya kan kongsi Tour planning dan recommendation. topic...