5 bilik, 3 kolam, dewan makan, astro hanya RM500 – Chelet Rimbun Hijau Yan, Kedah

5 bilik, 3 kolam, dewan makan, astro hanya RM500 – Chelet Rimbun Hijau Yan, Kedah

tajuk memang gempak kan. tapi memang best pon tempat nih. sesuai kalau datang satu bus. haha. atau 5 tukang bayar. jadi murah dan berbaloi.

memang betol ada 5 bilik. ada yang saiz besar ada queen bed dan single bed. ada yang dua single. tapi kalau anda pergi untuk family day. terus asingkan jek bilik laki, bilik pompuan, bilik orang bujang laki, bilik orang bujang pompuan.

utk yang pakej ni.. syarat dia kene book 5 bilik terus.

harga rm 500 dari pukul 8pgi hingga 6petang.

nk book bole call owner kat face ni

https://www.facebook.com/chaletrimbunhijau/

location pon bole google jek.

nasihat saya kalau sape nk g sini family day. tak yah masak kat rumah. masak kat sini. kat dewan makan dia. siap ada dapur gas, rice cooker. cawan dna pinggan. lengkap dengan peti ais. korang bawak barang basah jek cam beras dan minyak. kopi jangan lupe.

so datang awal. gotong royong masak. mesti seronok.

ni bilik besar dia. alah kalau nama family day. bawak toto la. da la kete leh parking btol2 depan resort.

kolam ada 3. salah satu ada bumbung. dewan makan besar. siap ada astro lagi. korang bawak bola ke. indoor game ke. seronok skit.

 

sampai2 terus main lompat2.

sampai2 terus main lompat2.

tandas bersih dan selesa

tandas bersih dan selesa

ni depan bilik kitorang. kalau nk sembang2 memang best.

yang hujung tu ruang BBQ. yang depan ni ruang makan tambahan kalau dewan makan tak cukup

kolam ada 3. satu dari nye ada bumbung.

tepi chalet ni ada jeram. kalo nk tangkap ikan atau mancing bole try