weekend-hideout Blog

geleri topi

Galeri topi Benut

Galeri topi Benut pada 17 Julai yang lepas, kira masa bulan raya lagi. kami pergi ke rumah saudara kat benut. dalam perjalan pergi tu nampak ada sign board Galeri topi. wah ini kali pertama...

img_0400

tips book hotel last minit

tips book hotel last minit   saya nak kongsi teknik saya nak book hotel last minit. Kalau bukan last minit, banyak website booking hotel yang bole anda cuba. Tapi cerita arini tok book hotel...

jeramtoi

Autism Learning Tools

Autism Learning Tools  this simple but highly customize software we develop for my kids. my kid diagnose with Mild Autism, because this software design and customize to fit him, so i give a briefly...

layaran

Rompin Beach Resort – Trip yang berbaloi

Rompin Beach Resort – Trip yang berbaloi   Kat Malaysia ni terdapat banyak tempat bernama Rompin. Tapi yang saya nak cerita ni Rompin Pahang. Rompin merupakan bandar biasa di pantai timur. Terletak di laluan...

baca buku kat anjung macam ni mmg terbaik

Baca buku online waktu bercuti.

Baca buku online waktu bercuti. Baca buku waktu bercuti mmg terbaik. cuba la kalau nak tau feelnye. lebih-lebih lagi baca kat veranda hotel atau tepi kolam. namun zaman sekarang, hp pon da canggih2. tak...

putrajaya

Masjid Putrajaya Panorama

Masjid Putrajaya Panorama Masa cuti raya cina aritu. Mengikut pengalaman kami… Adalah lebih untuk travel ke utara pada hari pertama raya. Jadi pada ari isnin, kami seramai 8 org telah konvoi ke Putrajaya. Hentian...

mee bandung

Mee Bandung Muar

Mee Bandung Muar kalau kami pergi ke Muar, bab makan tengah hari. dalam kepala ada dua menu jek. Mee Bandung Muar Asam Pedas Muar untuk entry kali ni saya cerita pasal Mee Bandung Muar,...